top of page

Holotropic Breathwork -experiences

IMG-0071.JPG

"I experienced deep contact with my own emotions, some release of difficult feelings, a new exciting experience, new understanding about the possibilies of breathing, warm contact with other people at the workshop." 

"Halusin tutkia kyseistä metodia syvän itsetutkiskelun tukena ja syventää kokemusta muuttuneista tajunnantiloista ja mitä niiden suhteen on mahdollista kokea ilman psykedeelejä

 

Oma sessioni oli alun pelkoa lukuunottamatta pehmeä, nautinnollinen, kaunis ja vahvisti jo olemassa olevia omaan elämään ja hyvinvointiin liittyviä oivalluksia. Ryhmäprosessi tuntui hengityssession rinnalla erittäin merkitykselliseltä. Koin sitterinä olemisen vahvasti merkityksellisenä myös.

 

Erityiskiitos vielä facilitoinnista jossa tuntui ja näkyi luottamus prosessiin ja syvä oma tuntemus ja kokemus kyseistä prosessia kohtaan. Iso kiitos erityisesti Valdelle tästä."

Hanna, 40

IMG-0065.JPG
Pia.jpg

"I was interested in learning more about ways to get to know myself better and improve as a human being. 

I believe I've found a much more peaceful way of being with myself. I'm still in the process and it's looking beautiful."

IMG-0065.JPG

"Kokemus oli loistava, tai parempi termi ehkä kokonaisvaltainen sen sanan kaikessa laajuudessaan. Tuntui, että trippi oli koko viikonlopun mittainen vs. hengittelysession verran. Kaikki ihmiset, piirissä olot ja jaot, vapaa-aika, olivat kaikki osa matkaa. Tuntui, että sai todella paljon myös siitä, miten tarkasteli omaa dynamiikkaa suhteessa toisiin: mitä tunteita jokin herätti ja miten siihen halusi reagoida. Paljon oivalluksia ja kokemus oli todella kollektiivinen. Tämä tuli yllätyksenä ja tuntuu todella kauniilta.

 

Järjestelyjen ja fasilitoinnin osalta kaikki oli todella laadukasta ja ns. "puhdasta" (viitateen nyt muuhun kuin fyysiseen puhtauteen). Tila toimi loistavasti (toki kylmyys toi oman mausteen), puitteet todella kauniit, äänimalja-sessio mahtava, ruoka oli hyvää ja kevyttä sopien avautumiseen enemmän ja fasilitoijat selviä ammattilaisia. Mikään ei tuntunut pakotetulta tai suorittamiselta, vaan asioiden annettiin mennä omalla painollaan. Tämä tuntui hyvältä. 

 

Itse metodi oli myös puhdas ja yksinkertaisuudessaan kaunis. Tekee mieli levittää holotrooppisen hengitystyöskentelyn ilosanomaa muillekin, sillä tälläinen kokemus todella antaisi monelle. Kyseinen metodi ei vaadi tiettyä uskomuspohjaa, vaan perustuu puhtaasti kokemukseen. Lisäksi metodi ei yritä antaa kokemukselle tulkintaa, vaan jättää senkin kokijan omaksi kokemuksen tulkinnaksi ja siten antaa tilaa kokijalle. Tämä tekee kokemusta todella "puhtaan" ja kokemuksesta äärimmäisen luonnollisen."

Roosa

bottom of page