top of page

Holotropic Breathwork -weekend workshop 26.-28.2.2021 Turku

Työpajan hinta (sisältää varausmaksun 50€):

Tavallinen hinta:

260€ / Earlybird 240€ (ilmoittautuminen 31.1. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

240€ / Earlybird 220€ (ilmoittautuminen 31.1. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Koroisten kylätalo (Koroistentie 2, 20380 Turku)

Vuoden ensimmäinen Holotrooppinen Hengitystyöskentely -työpaja järjestetään Koroisten kylätalolla kauniissa ympäristössä Aurajoen äärellä. Perjantaina laskeudumme rauhassa paikalle ja valmistaudumme sisäistä matkaa varten. Lauantaina on kaksi Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn sessiota, joista jokainen osallistuja hengittää yhdessä ja toimii sitterinä toisessa. Sunnuntaina annamme aikaa ja tilaa itsellemme sekä tarjoamme menetelmiä ja vinkkejä kokemusten integroimiseen.

 

Työpaja ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitystyöskentelystä. Tilaa on 10 osallistujalle. Koroinen on Turun keskustasta helpon bussiyhteyden päässä. Työpajassa on tarjolla kevyttä purtavaa ja teetä/kahvia sekä vegaaninen päivällinen ja lounas lauantaina. Tapahtumapaikassa on mahdollista majoittua hengittelysalin lattialla (5€/yö, sisältää aamiaisen). Emme voi pitää työpajassa hengitystyöskentelyn luonteen vuoksi turvavälejä tai maskeja. Jos sinulla on korona-oireita tai olet ollut ennen työpajaa kontaktissa koronaan sairastuneiden kanssa, pyydämme ettet osallistu työpajaan. Jos joudumme perumaan työpajan koronatilanteen vuoksi, palautamme koko maksun takaisin.


 

Alustava aikataulu

Perjantai

17:00-18:30 Johdantoluento Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn (pakollinen uusille osallistujille)

18:30-19:00 Työpajaan rekisteröityminen

19:00-21:00 Työpajan avaaminen ja valmistautuminen Holotrooppiseen Hengitystyöskentelyyn

 

Lauantai

9:00-21:00 2 x Hengityssessiot ja puhepiiri

 

Sunnuntai

9:00-15:00 Menetelmiä ja vinkkejä integraatioon, työpajan sulkeminen


 

Näin varaat paikkasi työpajaan

1. Täytä ilmoittautumis- ja terveystietolomake alla olevasta linkistä

https://docs.google.com/forms/d/1ltwzWnDG3p2EFY7kiXNidpOoyI0m3jgFyLA8OwJIPTk

 

Terveystietolomakkeella kartoitamme taustaasi ja tämän hetkistä vointiasi varmistaaksemme, että sinun on turvallista osallistua työpajaan. Vastaathan siihen rehellisesti. Olemme sinuun yhteydessä tarpeen vaatiessa. Jos jokin lomakkeen kohta on sinulle epäselvä, kysy meiltä tarkennusta.

 

2. Maksa varausmaksu (50€) tai koko työpajan hinta

Paikkasi työpajassa on varattu, kun olet täyttänyt ilmoittautumis- ja terveystietolomakkeet sekä maksanut varausmaksun tai koko työpajan hinnan. Jos työpaja menee täyteen, laitamme sinut jonotuslistalle, josta ilmoitamme sinulle erikseen.

 

Haastattelemme uudet hengittelijät puhelimitse/skypessä ennen työpajaa, jolloin tarjoutuu hyvä tilaisuus kysyä kysymyksiä ja ilmaista ajatuksia liittyen työpajaan. Myös meihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, jos jokin asia mietityttää!

 

Maksutiedot

Työpajan hinta (sisältää varausmaksun 50€):

Tavallinen hinta:

260€ / Earlybird 240€ (ilmoittautuminen 31.1. mennessä)

Opiskelija / työtön / eläkeläinen:

240€ / Earlybird 220€ (ilmoittautuminen 31.1. mennessä)

(10€ alennus kaikista lippuryhmistä HB Finland ry:n jäsenille) 

(Hinnat sisältävät 10%alv:in)

Pankkitiedot

Saaja: Holotropic Breathwork Finland ry

Osoite: Parkinkatu 7 as 1, 20500 Turku, Finland

IBAN: FI20 7997 7990 1619 57

BIC: HOLVFIHH

Summa(€): Työpajan hinta (260€/240€/220€) / varausmaksu (50€)

Viesti: Workshop 2/21 + etu- ja sukunimi 

 

Mikäli maksujen kanssa on ongelmia tai haluaisit osallistua työpajaan, mutta rahallinen tilanteesi ei salli sitä, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu edetä asian kanssa. Jos maksat vain varausmaksun, loput työpajan hinnasta tulee maksaa viimeistään rekisteröinnissä, jolloin maksuvälineinä kelpaavat käteinen ja mobilepay. Jos yövyt tapahtumapaikassa, maksu käteisellä rekisteröitymisen yhteydessä (5€/yö, sisältää aamupalan). Jos joudut perumaan osallistumisesi työpajaan, maksamme takaisin koko maksun, jos peruutus on tehty ennen 12.2. Jos peruutus on tehty tämän jälkeen, pidämme varausmaksun.

 

Koska hengittelysessiossa voi ilmetä toisinaan voimakkaita tunteellisia ja fyysisiä kokemuksia, sitä ei suositella raskaana oleville naisille, sydänongelmista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville, henkilöille joilla on voimakkaita psykiatrisia häiriöitä, henkilöille joille on tapahtunut lähiaikoina murtumia tai tehty leikkauksia, tarttuvia tauteja akuutisti sairastaville tai epileptikoille. Jos et ole varma, onko työpaja sinulle turvallinen, ota yhteyttä meihin jolloin voimme jutella tilanteestasi.

 

Työpajan fasilitoijat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valde Orrenmaa

Valde asuu Kaarinassa pienessä yhteisössä ystävien ja kissojen kanssa. Hän aloitti Holotrooppisen Hengitystyöskentelyn koulutuksen vuonna 2016 ja valmistui fasilitoijaksi kesällä 2019. Hänellä on maisterin tutkinto uskontotieteestä ja alkava ura kirjailijana. Valde on ollut jo pitkään kiinnostunut epätavallisista tajunnantiloista, meditaatiosta, psykedeeleistä, buddhalaisuudesta ja muista mystisyyteen nojaavista uskonnonmuodoista niin akateemisesti kuin käytännöllisesti. Lähellä sydäntä ovat meditaatio, metsässä pyöräily, pianon soittaminen ja aito yhteys muihin olentoihin.


 

 

Anna Luik

Anna lives in Tallinn, Estonia but works in Finland as general practitioner for Terveystalo. She started Holotropic Breathwork training at 2016 and got certified in 2018. Holotropic Breathwork, non-ordinary states of consciousness, plant medicines and psychedelics interest her more and more. For she it is very important to understand how to stay healthy both physically and mentally. Nature and animals play also important role in her life.

fullsizeoutput_1fd.jpeg
AnnaLuik.jpg
bottom of page